Trivitalis - skład
15 ml (1 łyżka stołowa) zawiera: 135 mg wyciągu z czerwonego wina, 75 mg wyciągu z głogu, 7,5 mg wyciągu z korzenia żeń-szenia, 0,75 mg witaminy B1, 1 mg witaminy B6, 10 mg witaminy B3, 4 mg witaminy E.
Reklama
Trivitalis - działanie
Suplement diety dla osób po 50 roku życia, zawierający składniki aktywne wpływające korzystnie na układ odpornościowy, układ krążenia i układ nerwowy.
Reklama
Trivitalis - wskazania
Uzupełnienie diety u osób po 50 roku życia, szczególnie w stanach: przemęczenia i osłabienia, wzmożonego napięcia nerwowego, osłabionej zdolności koncentracji i zapamiętywania, obniżonej odporności organizmu.
Reklama
Trivitalis - ostrzeżenia
Zaleca się konsultację z lekarzem, w przypadku stosowania leków i preparatów zawierających żeń-szeń.
Reklama
Trivitalis - dawkowanie
Doustnie. Dorośli: 15 ml (1 łyżka) 2 razy dziennie w trakcie posiłku, po rozcieńczeniu w pół szklanki wody. Płyn wymaga rozcieńczenia przed spożyciem. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
Reklama
Trivitalis - uwagi
Preparat nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zawiera źródło fenyloalaniny. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.